Rivaliserende globale produsenter har klaget over indisk

Forbedring av gårdskrisen i India kan skade Modi s re

canada goose norge Den økonomiske pressen på indiens bønder vil bli forverret på grunn av rekordhøye drivstoffpriser og økende kostnader for gjødsel, noe som utgjør en utfordring for statsminister Narendra Modi i et valg som må holdes i mai. canada goose norge

Stigningen i innkjøpspriser kunne ikke ha kommet på en dårligere tid for bøndene, som allerede griper med fallende innenlandske produktpriser på grunn av stigende utbytter og rikelig høst.

Likevel har regjeringen få enkle alternativer for å svare. Rivaliserende globale produsenter har klaget over indisk statsstøtte og fallende globale landbruksproduktpriser underminerer Calgary eksportutsikter.

canada goose jakke herre Tusenvis av bønder marsjerte på New Delhi på tirsdag for å kreve bedre priser på sine produkter. Politiet reagerte med tåregass og vannkanon. Bønder suspenderte sine protester etter samtaler med tjenestemenn som gikk inn tidlig på onsdag morgen. canada goose jakke herre

canada goose jakke dame Men deres krav og de andre landbruksarbeidere, som sammen utgjør omtrent halvparten av Indiens 1,3 milliarder mennesker, har ikke gått vekk. canada goose jakke dame

‘Selv om vi har bestemt oss for å avslutte protesten, tror vi fortsatt at regjeringen ikke er seriøs om å takle bøndene,’ sa Anil Talan, canada-goose-jakker nasjonal sekretær for bønderorganisasjonen Bhartiya Kisan Union, etter marsjen.

canada goose trillium Dieselprisene har økt 26 prosent i år, som gjør tiling felt, høsting og transport avlinger dyrt for India 263 millioner bønder som mest bruker diesel traktorer. canada goose trillium

canada goose victoria parka Sammen med stigende dieselkostnader har prisene på viktige gjødselstoffer som potash og canada goose fabrikkutsalg vancouver fosfat hoppet nesten 15 og 17 prosent henholdsvis i et år, ettersom selskapene overlever veksten i globale priser og virkningen av de svake rupi til bønder. canada goose victoria parka

canada goose jakker dame India, verdens nest største produsent av stifter som ris og hvete, importerer alle sine potashbehov og stole på utenlandske forsyninger for nesten 90 prosent av fosfatet som det bruker. canada goose jakker dame

‘Det’ er dobbelt whammy for bønder som må bære bruken av lavere avlingpriser og høyere inngangskostnader, sier Devinder Sharma, en uavhengig mat- og handelspolitikkanalytiker, som sa dette forklarte ‘hvorfor bønder’ England sinne har kommet i forkant. ‘

Diesel etterspørsel stiger ettersom bøndene har startet, kulturer i sommerhøster. Etter tilling, vil de plante hvete og rapsfrø, de viktigste vinteravlinger.

canada goose salg Unionens offisielle Talan sa at regjeringen behøvde å opprettholde råvarepriser og holde et lokk på bønder ‘kostnader for å støtte landbruksindustrien, som står for om lag 16 prosent av Indias 2,6 milliarder dollar økonomi. canada goose salg

TALE KOSTNADENE

canada goose dame ‘På grunn av høyere dieselpriser må jeg bruke nesten 20 prosent mer på høsting av soyabønner, men soyabønneprisene har krasjet i år,’ sa Jagdale, en bonde fra Pune, om 150 km (94 miles) sør for Mumbai. canada goose dame

Nilesh, Sable, en canada goose outlet bunkeboer fra Sangli i Maharashtra, sa at prisen på gjødselprisene økte hver måned.

Gjødselfirmaer sier at de har lite valg, men å overføre minst noen ekstra kostnader på grunn av et kraftig fall i rupien og en 20 prosent økning i internasjonale kalium- og fosfatpriser.

canada goose outlet «Likevel, vi overlater ikke hele byrden til bøndene,» sa en offisiell med et statsgjødds gjødselsselskap, og ba om ikke å bli navngitt i tråd med regjeringens politikk. canada goose outlet

canada goose jakker herre Større gårdseffektivitet er delvis skylden. Mekanisert oppdrett, høye frøavlinger og økt bruk av plantevernmidler har presset opp høst. Produksjonen av de fleste avlinger har økt til å registrere nivå hvert år. canada goose jakker herre

Indias produksjon av pulser, som linser og bønner, økte til 24,51 millioner tonn i året til juni 2018, opp fra 23,13 millioner tonn i de foregående 12 månedene.

Importen av pulser, som linser fra Canada, Australia og Russland, falt til 1,2 millioner tonn i regnskapsåret til mars 2019, den laveste siden 2000/01 og godt under 6,6 millioner tonn importert i 2016/17 etter tilbake til ryggfeil i monsunen.

canada goose jakke Rikelig rekvisita strekker seg til andre avlinger. India er satt til å overgå Brasil som verdens topp sukkerprodusent i 2018/19 sesongen, men stigende produksjon har drevet ned lokale sukkerpriser med 15 prosent og venstrefabrikkene til sykepleieforlengelse. canada goose jakke

I bud for å hjelpe sektoren, avslørte staten regjeringen forrige uke, for eksempel transportstøtte og insentiver for å eksportere minst 5 millioner tonn sukker. Brasil, Thailand, Australia og andre konkurrerende produsenter var raske til å klage.

canada goose herre Vegetabilske priser, spesielt løk, kål og tomater, har også falt 25 prosent fra i fjor, hovedsakelig på grunn av overproduksjon. Uten nok kjølte lastebiler, kan overskuddsproduksjon ikke lagres. canada goose herre

canada goose Husholdningenes melkepriser dived mer enn 25 prosent i løpet av det siste året, men en global glut har gjort indisk eksport ikke konkurransedyktig. canada goose

canada goose victoria Harish Galipelli, leder av råvarer og valutaer på Inditrade Derivatives Commodities i Mumbai, sa India måtte finne markeder i utlandet for å redusere sine beholdninger canada goose victoria.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *