Reddy Laboratories een daling lieten moncler outlet sale zien

Indiase aandelen gaan vooruit op de resultaten van Fed Meet

rentetarieven.

Blue chips zoals Tata Motors Ltd en Tata Steel moncler jassen Ltd brachten de winnaars voor op het resultaat van de Fed tweedaagse vergadering later op de dag.

Maar een deel van 2018 moncler de bredere moncler jas sale winsten moncler sale werd afgetopt vóór de maandafsluiting van het derivatencontract die donderdag moest worden ingeleverd, terwijl bedrijven met teleurstellende inkomsten zoals Dr. Reddy Laboratories een daling lieten moncler outlet sale zien.

hebben sterke aankopen zien opduiken en het is nog steeds een buy-in-vervalmarkt. We verwachten dat Nifty meer dan 8.000 niveaus zal verhandelen, zei Suresh Parmar, hoofd institutionele beleggers bij KJMC Capital Markets, eraan toevoegend moncler jas heren sale dat investeerders zouden opbellen uit de uitkomst moncler dames van de vergadering van moncler jassen dames sale de Federal Reserve.

De benchmark moncler jas outlet BSE-index sloot 0,81 procent hoger op 27,098,17 moncler jassen outlet punten, terwijl de bredere NSE-index 0,78 procent bereikte tot 8.090,45 punten.

Auto-aandelen leidden de winst met Mahindra en Mahindra met 1,65 procent, terwijl Tata Motors 3,5 moncler jas dames procent optekende. De sector werd moncler jassen heren sale ook geholpen door de verwachtingen van hogere verkopen tijdens de lopende feestdagen.

Metaalaandelen stegen sterk vanwege de stevigere prijzen op internationale moncler nederland markten. Hindalco moncler jas dames sale Industries won 6.23 procent terwijl Tata moncler uitverkoop Steel 4,54 procent toevoegden en Jindal Steel en Power 4,2 procent sloten.

Ook technologie en consumentenaandelen hebben gewonnen. Infosys Ltd eindigde 2,5 procent hoger na 3,9 procent te zijn gedaald sinds 13 oktober. ITC Ltd eindigde 1,23 procent hoger, maar is nog steeds 4,2 moncler outlet procent omlaag deze maand.

Dr Reddy Laboratories sloot echter 0,81 procent nadat de winst enkele verwachtingen van analisten had gemist.

De aandelen in moncler heren Jubilant Life monclersale.nl Sciences moncler jas heren daalden met 11,34% naar een monclersale dieptepunt van twee weken nadat het nettoverlies in het septemberkwartaal was uitgebreid.

Aandelen in Oriental Bank of Commerce daalden met 4,1 procent op de stijgende slechte leningen.

Voor moncler jassen dames extra aandelen onderweg dubbelklik

FACTOREN VOOR WATCHDollar-standaarden als beleggers anticiperen op voorzichtigheid van FedOil stijgt boven $ 86 voor Fed-rekening moncler jassen heren Aandelen stijgen als beleggers vertrouwen stellen in Fed-bericht Buitengewone institutionele beleggersstromen voor slotkoersen van Indiase ADR’s.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *